Januari is de hoogste tijd om te gaan trainen met je beachpartner. Én tijd voor de selectietraining van de Beachvolleybal Challenge. 3 helden (Wouter , Jeroen en Serge) hadden zich via de website aangemeld om partner te worden. Op 21 januari stonden ze op het zand om te laten zien wie de beste kandidaat was.

Plankjes, Push ups en ducktape op de muur

Tijdens de selectietraining moesten de kandidaten aantonen dat ze in vorm waren. We testten de buikspieren met een plank-Challenge. De schouders en armen moesten aan het werk met wat push ups. De benen kregen het zwaar te verduren bij een spronghoogte-test (ducktape zo hoog mogelijk op de muur plakken).

De warming-up ontbrak ook niet.

To be continued…

Natuurlijk stellen alle kandidaten zich nog netjes voor. Dat bewaren we even voor een volgend bericht. En dan volgt ook een klap op de vuurpijl. Namelijk: Wie wordt die partner nou eigenlijk! De spanning is om te snijden, dus hou de site en social media in de gaten.

Vertel wat je ervan vindt!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschreven door:

Steven

Ondertussen, op Instagram

Werk met ons samen!

Denk je dat je de Beachvolleybal Challenge makkelijker kunt maken? Of wil je met ons samenwerken? Laat het hier weten!

Werk samen met de Beachvolleybal Challenge

Heb jij nog Facebook?

Like dan de Beachvolleybal Challenge-pagina (wij gebruiken je gegevens alleen zodat je toffe dingen kunt winnen en geenszins om je te spammen).

Naar Facebook >

Bovendien zijn we veel te druk aan het sporten om ons bezig te houden met remarketing.