Goed nieuws voor alle fanatieke planners! De datum voor de eerste wedstrijd van Team Challenge tegen het topteam is bekend. Op 25 april (2018) spelen we onze primeurpot op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.

Wat gaat er gebeuren?

De Beachvolleybal Challenge bestaat uit een heleboel trainen en twee wedstrijden tegen een team uit de eredivisie. We nemen het als amateurs twee keer op tegen de professionals. De eerste wedstrijd, die op de 25e, is een nulmeting, vóór het beachvolleybalseizoen. Net als de pro’s zitten we al wel in de fysieke voorbereiding, maar Jeroen en ik hebben op een paar potjes na nog geen wedstrijden samen gespeeld.

Geen gallery play

We spelen een wedstrijd om twee gewonnen sets. Dus maximaal 3 sets. De beslissende set spelen we tot de 15 punten. Het is een semi-vriendschappelijke wedstrijd, dus geen gallery play. No mercy!  We vragen het topteam om alles te geven en ons zo dicht mogelijk bij de nul te houden. Wij doen er op onze beurt alles aan om zoveel mogelijk punten te scoren.

Waar is het?

We spelen de wedstrijd in de indoor beachhal van Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.

Datum: 25-04-2018

Inloop: 20:30

Adres: Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag

Copyright, Sportcampus Zuiderpark Den Haag, 7 juni 2017.

En dan op naar de tweede wedstrijd in augustus

Na deze nulmeting weten we wat ons te doen staat. In augustus spelen we de tweede match tegen hetzelfde topteam. Het doel van Team Challenge: het aantal punten dat we scoorden tijdens de nulmeting zoveel mogelijk verbeteren.  Het doel van het topteam: Ons weer op de nul houden.

Spannend

Pas in augustus weten we of al die training en wedstrijden zin hebben gehad. Zijn we beter geworden? Kunnen we onszelf dan meten met een eredivisieteam? Of druipen we puntloos af en zakken we snikkend ineen in de coulissen.

Kom je ook kijken?

De toegang is gratis en er is een tribune, dus je hoeft je voetjes niet vies te maken (maar dat mag wel). Voor onze wedstrijd zijn er nog beachvolleybaltrainingen, dus je bent sowieso niet alleen. Neem je ratels en trommels mee en moedig ons aan. De yell is: “Go underdogs!” 😉

Zet de wedstrijd in je agenda: Hup, in je agenda!

Meld je aan via Facebook: Maak het officieel via het Facebook-event

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschreven door:

Steven

Ondertussen, op Instagram

Werk met ons samen!

Denk je dat je de Beachvolleybal Challenge makkelijker kunt maken? Of wil je met ons samenwerken? Laat het hier weten!

Werk samen met de Beachvolleybal Challenge

Heb jij nog Facebook?

Like dan de Beachvolleybal Challenge-pagina (wij gebruiken je gegevens alleen zodat je toffe dingen kunt winnen en geenszins om je te spammen).

Naar Facebook >

Bovendien zijn we veel te druk aan het sporten om ons bezig te houden met remarketing.