We mogen het je nú vertellen: Erik Nijland (@erik.nijland) en Tom Feldkamp (@tomfeldkamp ) zijn onze tegenstanders in de Beachvolleybal Challenge!!!!!! Wij vinden het echt super dat Tom en Erik met ons aan dit experiment meedoen. Super mannen! We gaan onze uiterste best doen om jullie te verslaan!

Topteam in topvorm

We kregen de laatste maanden wel eens de vraag: “Is dat dan wel echt een topteam, waar jullie tegen gaan spelen?” Jazeker! Erik en Tom zijn op het moment keihard aan het trainen om zich te kwalificeren voor het EK in Nederland. Ze spelen dit seizoen voor het eerst samen. Erik (razendsnelle verdediger) speelde de laatste seizoenen met Bas Verpoorten in de eredivisie. Daar kwam hij Tom (slaat deuken in het veld) tegen als tegenstander. Tom speelde in 2016 en 2017 met Casper Haanappel. Dat betekent dat wij het opnemen tegen twee ervaren beachvolleyballers, die klaar zijn om dit seizoen de knallen!

Joost had aan twee hints genoeg

Eigenlijk was het de bedoeling om onze tegenstander geheim te houden. Helaas, zoals zoveel dingen, lekte het al op Facebook. Joost van Anrooij had aan twee hints genoeg en dat leverde hem een Beachvolleybal Challenge-shirt op.

Hij koos dus voor het shirt. 😉

1e match: 25 april

De eerste match is tussen Team Challenge en Nijland/Felkamp is op 25 april. Er is een tribune, dus kom lekker kijken in Sportampus Zuiderpark in Den Haag. Meer informatie over de wedstrijd vind je hier: Eerste wedstrijd: 25 april 2018, 20:30.

Vertel wat je ervan vindt!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschreven door:

Steven

Ondertussen, op Instagram

Werk met ons samen!

Denk je dat je de Beachvolleybal Challenge makkelijker kunt maken? Of wil je met ons samenwerken? Laat het hier weten!

Werk samen met de Beachvolleybal Challenge

Heb jij nog Facebook?

Like dan de Beachvolleybal Challenge-pagina (wij gebruiken je gegevens alleen zodat je toffe dingen kunt winnen en geenszins om je te spammen).

Naar Facebook >

Bovendien zijn we veel te druk aan het sporten om ons bezig te houden met remarketing.